5 decolteuri pentru mirese ravisante

În articolul de astăzi vom vorbi despre 5 decolteuri pentru mirese ravisante.  Decolteu este un factor extrem de important în pentru întregul look nupțial, deoarece  prin intermediul  aceastuia se poate  defini bustul, spori frumusețea umerilor bine definiți,  precum și să se mascheze anumite detalii neplăcute. Pe scurt , decolteu poate fi o modalitate foarte simplă  pentru a scoate în evidență rochia de mireasă. Este o modalitate care niciodată nu dă greș.

Ca și  materialele și culorile, și  decolteurile pentru mirese urmează tendințele stabilite de designerii de rochii de mireasă. În acest an sunt la modă 5 decolteuri: cel în formă de inimă, cel în V, cel cu umerii căzuți, cel fără bretele și cel rotund. 

Decolteul în formă de inimă a fost și  va rămâne  fără discuție regele decolteurilor pentru mirese . Acest decolteu pornește în  jos pe umeri, se extinde larg până la linia bustului și se termina în vârf, dându-i părții de sus aspectul unei inimi. Profilul lui romantic este ideal pentru  mirese cu siluetă subțire   și  bust mediu. Cele cu câteva kilograme în plus sau cu  bust proeminent, ar trebui să excludă această opțiune,  deoarece decolteul în formă de inimă accentuează volumul sânilor.

Untitled

Decolteu în  ” V ”  cu o adâncime din ce în ce mai generoasă,  câștigă teren printre propunerile de rochii de mireasă. Acest decolteu lasă gâtul descoperit și  creează un efect vizual măgulitor, în special pentru acele femei care doresc să își scoată în evidență silueta subțire. Este un model îndrăzneț, dar, în același timp, elegant și sofisticat.

2escotes-novias-jokfashion-mpi

Decolteul cu umeri căzuți este  elegant și autentic înfrumusețează zona umerilor. Este ideal pentru cele mic bust și umeri  tonifiați. Cu toate acestea ,trebuie să nu uitați că mânecile poate fi oarecum inconfortabile atunci când doriți să mișcați liber brațele. 

Untitled

Decolteul fără bretele  este cu siguranță unul dintre cele mai clasice decolteuri din categoria sa. Este un decolteu ce  dezvăluie complet umeri și trage o linie dreaptă pe piept. Este perfect pentru cele  care au un bust  mediu sau mare. În anul 2015, decolteul  fara bretele  este asociat cu rochiile tip sirenă și cu cele din materiale fluide care cad lejer pe corp. 

Untitled

Decolteul rotund, de asemenea, numit decolteu ” U ” ,  are o formă extrem de simplă , mai mult sau mai puțin închisă, dezvăluie întreaga zona gâtului ce se învecinează cu partea de sus a bustului. Acest decolteu este potrivit pentru majoritatea siluetelor.

Untitled

Așadar, dragi mirese, dacă vă doriți o rochie de mireasă de poveste și în pas cu modă, apelați la una care are un astfel de decolteu.

Sursă: modapreviewinternational.com/ pronovias.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *