Accesorii pentru rochii într-un umăr

În acest articol vom vorbi despre accesorii pentru rochii într-un umăr.  Rochiile într-un umăr, sunt articole vestimentare elegante care fac femeile să  arate frumos și senzual. Astfel de rochii se pot purta la evenimente importante, petreceri de seară și chiar pentru un look casual în zilele însorite de vară. Totul va depinde de tipul de rochie ales.

Pantofi pentru rochii într-un umăr

Rochiile într-un umăr sunt  articole de îmbrăcăminte  elegante şi de glamour. Orice femeie care doreşte să poarte o astfel de rochie, trebuie să ia în considerare alegerea unor pantofi cu toc înalt care le pun în valoare silueta şi le fac picioarele să arate mai lungi.  Iată câteva sugestii:

Pantofii clasici cu toc,  sunt o opțiune sigură  care poate fi combinată cu aproape orice stil de rochie. Este, de asemenea, o opţiune foarte confortabilă. Se potrivesc foarte bine cu rochiile scurte asimetrice, nu însă şi cu  modele mai lungi. Pantoful deschis la spate,  va da o notă mai senzuală look-ului.

Pantofii decupaţi, cei care dezvăluie degetele de la picioare au devenit clasici, datorită confortului şi designului sofisticat. Aceşti pantofi se combină perfect cu o rochie într-un umăr. Dacă alegi un model cu platformă, vei arăta foarte bine oriunde vei merge.  Fie că alegi o rochie lungă, scurtă sau pentru cocktail, sandalele cu toc sunt cea mai bună alegere pentru un look cu stil.

Zapatos

 Genţi pentru rochii într-un umăr

Un alt accesoriu esenţial pentru a finaliza look-ul cu rochia asimentrică este o geantă asimetrică care se combină perfect cu pantofii. Pentru a nu scoate foarte mult în evidenţă foarte umărul expus, alege genţi care nu sunt prea mari în funcţie de evenimentul la care participi.  De exemplu, pentru eventimente formale este indicat să alegi genţi de mână, în schimb, pentru activităţile zilnice ar fi bine să alegi o geantă tip mesager pe care o poţi purta în umăr sau oblic pe piept.

Bolsos

 Bijuterii pentru rochii într-un umăr

Puneţi în evidenţă rochia într-un umăr cu ajutorul bijuteriilor mari care sunt la modă. Trebuie însă ca întotdeauna să nu eclipsezi rochia cu prea multe mărgele. Rochiile asimetrice pot fi accesorizate cu cercei mari, brățări și inele  puse pe  brațul care este complet deschis. Elimină colierele mari, deoarece  acestea vor distragere atenţia de la rochie. Aminteşte-ţi că în discreţie stă eleganţa. Rochiile arată mai bine dacă sunt accesorizate cu puţine accesorii.

 Aşadar, îţi recomadăm să ţii cont de aceste câteva sfaturi pentru arăta perfect atunci când îţi alegi o rochie într-un singur umăr.

Sursă foto: catalogosfera2013.com/ calzado-mujer.es/ www.zara.com/

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *