Colecția de rochii de seară H&M 2015

An de an firma low cost suedeză prezintă colecții de rochii de seară care mai de care mai interesante. Colecția de rochii de seară H&M 2015, este o colecție ce este dominată de rochii asimetrice cu detalii din dantelă. Rochia de seară nu trebuie să ne lipsească din șifonier, deoarece nu se știe când o poți folosi. Cei de la H&M au intuit foarte bine acest lucru, de aceea în colecția de primăvară vară 2015 ne propun o mare varietate de rochii negre. Culoarea neagră niciodată nu se demodează, și cu atât mai mult o rochie neagră. În orice an, rochiile negre sunt un must have pentru orice femeie. Dacă nu avem o astfel de rochie în șifonier, ar fi bine ca anul acesta să ne achiziționăm o rochie din cele pe care ni le propun cei de la H&M.

Dacă participăm la un eveniment important care are loc seara sau participăm la un eveniment de etichetă, o rochie lungă este o bună opțiune, deoarece ne scoate foarte frumos în evidență silueta. O astfel de rochie de va ajuta să ne creăm o ținută cu stil. Fiindcă cei de la H&M știu cât este de important să arătăm bine în orice moment, dar mai ales atunci când participăm la un eveniment de etichetă, ne propun în noua lor colecție pe 2015  o serie de modele de rochii lungi  și scurte foarte frumoase și feminine.

 În acest an colecția de rochii de seară de la H&M este realizată din țesături fine, cu detalii minunate. Rochiile din acest an ies în evidență datorită accesoriile ostentative precum colierele mari, centurile, mărgele au chiar turbane. Toate aceste accesorii subliniează frumusețea femeilor. De asemenea, rochiile lungi sunt realizate din materiale care cad și care scot în evidență silueta femeilor.

Așadar, dragi femei, dacă vă doriți ca anul acesta să fiți frumoase și foarte feminine, achiziționați-vă o rochie din noua colecție de rochii de seară H&M. Datorită unor astfel de rochii, la fiecare eveniment important la care veți participa veți atrage toate privirile aasupra voastră. Fiind o firmă low cost, H&M an de an creează articole vestimentare accesibile la preț, ceea ce face posibilă achiziționarea unei rochii  cu stil, de către oricine. Sezonul  acesta veți putea fi la modă purtând rochii transparente, cu broderie, din dantelă marca H&M,  fără să cheltuiți foarte mulți bani.

Achiziționați-vă o rochie de seară despre care cei care o vor vedea vor avea ce povesti. Astfel ea va deveni o frumoasă rochie de poveste.

 

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 20.jpg

 

 

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 19.jpg

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 18.jpg

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 17.jpg

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 15.jpg

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015. 12.jpg

Fotos vestidos H&M de catálogo fiesta verano 2015.jpg

 

Sursă foto: catalogosdetiendas.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *