Cum să asortezi o rochie de dantelă albă

În articolul de astăzi îți vom spune cum să asortezi o rochie de dantelă albă. Având în vedere că anul acesta se poartă dantela, pentru a fi în trend trebuie să porți o astfel de rochie. Rochia de dantelă este o rochie sofisticată, dar în special foarte feminină, mai ales cea albă. Purtând o astfel de rochie te va ajuta să fii foarte feminină.

Indiferent de personalitatea sau stilul tău, o rochie de dantelă albă se poate a adapta astfel încât să creezi ținute cu stiluri diferite. Datorită culorii și texturii sale, rochia albă de dantelă poate fi purtată la diferite ocazii.

Pentru a crea un look te sfătuim să o asortezi cu o jachetă și niște cizme  sau niște balerine. Jacheta cu care o asortezi poate fi în stil militar. Poți prinde în talie peste jachetă o centură neagră subțire pentru a crea o ținută tinerească.

Rochia de dantelă albă o poți asorta și la o bluză și niște sandale. Îți poți alege o bluză în carouri pe care să o asortezi la o rochie albă din dantelă. Cu o astfel de ținută poți ieși la o plimbare cu prietenele. Pentru un look casual este bine să nu asortezi această rochie cu articole vestimentare în culori strălucitoare. Dacă ești o fire îndrăzneață sau nu îți plac carourile, poți alege o bluză cu flori.

Adaugă la rochia ta din dantelă albă o centură subțire la nivelul taliei. Încearcă să îți alegi o centură de culoarea perlei care să fie camuflată de rochie. Puneți la gât un colier din pietre care să contrasteze cu stilul rotund la decolteului. Dacă decolteul este rotund, alege un colier în V. Alegeți și o geantă frumoasă neagră și balerieni negri cu detalii deschise bej sau alb.

Pentru un look rebel rocker, poți alege o jachetă din piele neagră, niște sandale negre sau niște cizme până la gleznă negre și o geantă de mână neagră. Poți astfel crea o ținută chic și sofisticată în același timp.

Dacă vrei să creezi un look foarte feminin alege accesorii care se armonizează perfect cu rochia. Alege o centură roz pentru talie, o pereche de sandale bej sau nude, o geantă nude și brățări pe lângă un ceas de culoare aurie.

 Fii la modă anul acesta cu ajutorul unei ținute chic, sofisticate, feminine, îndrăznețe, pe care o poți  crea cu ajutorul unei rochii de dantelă albă. Poartă o rochie despre care lumea va putea povesti.

 Sursă foto: imujer.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *