Cum să asortezi o rochie violet

Îți place să porți rochii violet? În articol îți vom spune cum să asortezi o rochie mov.  Multor femei le place culoarea violet sau lila, dar știm că  le este foarte greu să combine rochii în această culoare  cu pantofii și alte accesorii. Deși se spune că negrul merge cu orice, există opțiuni mult mai bune de  a combina o  rochie violet .

Una dintre opțiunile clasice este de a combina  rochia ta violet este cu  încăltăminte și accesorii de aceeași culoare. Astfel, vei crea o țnută echilibrată în care accesoriile nu vor fi mai proeminente decât îmbrăcămintea. Poți alege, de asemenea o nuanță ușor mai deschisă de violet,  precum lavanda pentru a  obține un contrast. În afară de culoare , în ceea ce privește încălțăminte , este foarte important să alegi o pereche de pantofi în care să te simți confortabil și mai presus de toate să te avantajeze.

Morado

O altă  opțiune foarte bună este aceea de a alege pentru rochia ta violet o pereche  de pantofi nude.  Accesoriile de această culoare vor scoate în evidență  și mai  mult  ținuta și vei reuși să atragi atenția asupra ta la orice eveniment vei merge.

Nude

Poți alege să îți asortezi rochia violet cu o pereche de pantofii aurii. Este o opțiune îndrăzneață care va da strălucire rochiei tale violet. Este important însă alegi nuanță aurie potrivită. Ea nu trebuie să fie prea strălucitoare. Ai grijă și la ornamente. Acestea nu trebuie să fie prea bogate pentru nu încărca ținuta.

Dorado

La fel de bine poți asorta rochia violet cu accesorii argintii. Ca și în cazul celor aurii, trebuie să ai grijă la nuanța acestora. Nuanța lor trebuie să te  avantajeze, nu să te dezavantajeze.

Dacă ești o persoană îndrăzneață, de asemenea poți opta pentru accesorii în culori vii precum roșu, verde, galben, roz fucsia, albastru. Va fi o alegere ideală pentru tine.

Dacă îți place verdele mentă, atunci rochia ta violet preferată va putea fi asortată cu o pereche de pantofi verde mentă cu vârful argintiu.  Verdele intercalat cu argintul  atenuează contrastul. Dacă îți dorești un lok proaspăt, tineresc și vesel aceasta este combinația perfectă pentru tine.

Cómo combinar un vestido morado... ¡para ir de boda!

Pentru un look mai izbitor  alege să combini  rochia ta violet  cu roz fucsia, Ce spui îndrăznești o astfel de combinație? Pentru a da o notă senzuală acestei ținute dacă ai   părul  lung lăsă-l liber pe spate. Alegeți accesoriile cu grijă. Trebuie să fie în culori vii, dar nu foarte tari.

Cómo combinar un vestido morado... ¡para ir de boda!

 Sursă foto: pinterest.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *