Cum să te îmbraci la o nuntă hippie

E anul hippie, de aceea trebuie să știi cum să te îmbraci la o nuntă hippie. Există mai multe tipuri de nunţi şi tipuri de mireasă : tradiționale, la biserică , cununie civilă, pe plaja.  Bineînteles  că pe lista cu tipuri  de nunţi nu putea să lipsească nunta hipiotă, mai ales în acest în în moda hippie este în vogă.

Când vorbim despre rochii de mireasă hippie există o mare varietate de modele frumoase. Fuziunea de stil chic boem include detalii cu privire la pietre , dantelă,  satin, mătase naturală și broderii , printre altele . Rochiile de mireasă în stil hippie oferă un plus de rafinament şi eleganta.

Vestidos de novia hippies: El estilo boho-chic de Kate Moss

Dacă anul acesta vei fi mireasă şi îţi doreşti o nuntă în stil hippie, poţi alege o rochie sexy cu  decolteu,  fără bretele. Pentru a transforma ţinuta într-una hippie, dacă ai părul lung, ondulează-l, lasă-l pe spate şi puneţi în păr o coroniţă din flori. Vei arăta foarte bine cu părul garnisit cu flori. Poţi opta pentru o rochie mai  puţin strâmtă pe corp, vaporoasă, care să îţi scoată silueta în evidenţă, dar fără a se  mula pe corp. O coafură în stil hippie îţi va  completa look-ul .

La o nuntă în stil hippie poţi alege să porţi un  voal brodat, pe care  îţi recomandăm să ţi-l prinzi cu o floare. Floarea prinsă pe voal va da look-ului tău un stil hippie. Partenerul tău poate alege un costum clasic cu o cravată şi pentru a da ţinutei un stil hippie îşi poate pune la rever o floare şi chiar un accesoriu în cu culoare costumului, la pantofi.

 Dacă  anul acesta participi   la una din aceste nunţi,  poţi alege culoarea albă pentru ţinuta ta.  Cea mai bună alegere pentru o nuntă hippie, pentru o invitată este o rochie, fie scurtă, fie lungă, dintr-o ţesătură naturală,  fină, care este accesorizată cu flori pentru a da ţinutei o notă hippie. Este adevărat că rochia albă îi aparţine miresei, dar în acest caz poţi face o excepţie. Alege o rochie albă, lungă din bumbac, cu motive florale. Îţi va sta foarte bine.

Nunta hippie ca orice altă nuntă are propriile ei reguli care trebuie respectate întotdeauna. De la o nuntă hippie nu pot lipsi florile, mai ales în păr, balerini sau sandale, rochii vaporoase cu detalii luminoase şi printuri tie-dye, genţi de mână cu pietre, un aer clasic . Fie că nunta este organizată în natură sau în altă parte, atmosfera trebuie să fie, boemă, naturală, eterică şi foarte romatică.

Sursă foto:pinterest.com/ bcnweddingplaners.blogspot.com/ zankyou.terra.com.mx/ zankyou.es

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *