Idei de rochii pentru cununia civilă

Astăzi vă vom da câteva idei de rochii pentru cununia civilă. Căsătoria civilă este un pas important din viața a două persoane ce decid să meargă pe același drum. Ea  reprezintă unirea celor două persoane în fața legii. Pentru cele mai multe cupluri aceasta este o sărbătoare mare și, în cazul celor care nu oficiază și cununia religioasă, ea  este evenimentul central. Din acest motiv, alegerea rochiei pentru cununia civilă este foarte importantă. Există un mare avantaj în alegerea rochiei pentru cununia civilă, acela de a nu fi foarte multe cerințe în ceea ce privește vestimentația. Rochia nu trebuie să fie neaparat lungă, oarecum conservatoare. Pentru cununia civilă se poate alege un model diferit, creativ.

Dacă la cununia civilă vreți să vă alegeți o rochie lungă, albă, puteți alege un model simplu, fără trenă și voal. Avantajul este că puteți alege o rochie cu orice decolteu vreți sau chiar un model cu spatele gol. Fiindcă nu intrați în biserică nu trebuie să fie conservator. Există modele foarte frumoase și atractive, alb, bej, din dantelă, cu pietre care vă vor ajuta să arătați superb în această zi specială.

O altă alternativă foarte frumoasă pentru cununia civilă este rochia albă sau în  nuanțe deschise la culoare scurtă sau până la mijlocul gambei. Această opțiune este ideală pentru zilele toride de vară. Puteți alege și rochii care să fie cu 3 sau 4 degete deasupra genunchiului. Dacă vreți o rochie neconvențională puteți alege rochii în combinații de alb cu alte culori deschide, pastelate sau aurii sau rochii cu un model mai nonconformist. Opțiunile sau foarte variate, așa că aveți de unde alege.

Dacă nu vreți sub nicio formă să vă îmbrăcați în alb sau bej, există o gamă de rochii pentru cununia civilă în culori foarte frumoase. Puteți alege  rochie în culoarea voastră preferată care să se potrivească perfect cu tenul vostru. Dacă nu vreți să purtați o rochie la cununia civilă, puteți purta un pantalon și o cămașă inspirate din stilul clasic de mireasă. O altă opțiune simplă pentru cununia civilă este o fustă până la jumătatea piciorului asortată cu o bluză de preferință în culori deschise,  în stilul  tipic mireselor .

 

După cum se poate observa și din imagini, există diverse alternative foarte frumoase, care vă permit să vă alegeți cea mai potrivită rochie pentru unul dintre cele mai speciale evenimente din viața voastră. Dacă vă vine greu să vă alegeți rochia potrivită, este indicat ca atunci când mergeți la cumpărături să mergeți însoțite de persoane dragi vouă care vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie.

Sursă foto: pinterest.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *