Rochia potrivită pentru o nuntă de zi

Ești invitată la o nuntă de zi?  În acest articol îți vom da câteva idei despre rochia potrivită pentru o nuntă de zi. Bănuim că îți dorești să îți alegi o rochie care să ți se potrivească și să te pună în valoare. Fiecare eveniment de acest gen este special, de aceea trebuie să acorzi importanță ținutei pe care ți-o alegi.

Pentru ziua nunții cel mai bine este să îți alegi o  rochie  deasupra genunchiului  sau mai jos de genunchi. Ea nu trebuie să fie foarte scurtă. Atunci când mergi la cumpărături nu te ghida după prima impresie. Cel mai bine este să probezi mai multe rochii, până descoperi rochia cu lungimea cea potrivită înălțimii tale. Așa numitele rochii de cocktail sunt modele foarte elegante și stilate  care te vor ajuta sa arăți superb la orice tip de ceremonie .

Dacă ești  genul care preferă să poarte rochii lungi pentru că nu-mi place să își scoată în evidență picioarele sau pur și simplu pentru că te avantajează mai mult, le poți purta fără probleme. Există multe persoane care ignoră regulile de protocol și aleg acest tip de rochie pentru o astfel de nuntă. Îți recomandăm însă să îți alegi o rochie dintr-o țesătură ușoară, mai ales dacă nunta are loc vara. 

Rochia pentru nunta de zi în general trebuie să fie în general din țesuturi ușoare. Nu îți alege o rochi cu pietre, paiete, sclipici. Nu trebuie să încarci ținuta inutil și de asemenea trebuie să ții cont că  vedeta evenimentului este mireasa și nu trebuie să o eclipsezi în cea mai specială zi din viața ei.

Culorile deschise, pastelate, nude, sunt  cele mai măgulitoare pentru un astfel de eveniment. Poți să îți alegi o rochie în  culori precum  verde mentă, galben, corai, roz sau albastru. Sunt culorile la  modă care te vor pune în valoare și îți vor da mult farmec. Nu îți alege o rochie neagră, care este potrivită pentru seară, și nici o rochie albă. Albul este culoarea miresei.

Poți să îți alegi chiar și o rochie cu imprimeu floral  sau geometric pe care să o combini cu accesorii în nuanțe simple. Nunțile de zi, pe plajă sau cununiile civile, sunt evenimente perfecte pentru o ținută romantică.

Dacă vrei să îți pui în evidență frumusețea și rafinamentul,  alege o rochie nude cu detalii din dantelă. Fă-ți o coafură frumoasă și un machiaj la fel și vei arăta superb.

 Sursă foto: brandx10.com/ vestidosparatodas.com/ thesunflowerscloset.blogspot.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *