Tipuri de rochii de mireasă

Tipuri de rochii de mireasă va fi subiectul acestui articol, având în vedere că ne aflăm în plin sezon de nunţi. Una dintre tipurile de rochii de mireasă cele mai purtate, este cea în formă de A. Acest model de rochie este unul clasic. Atât bustul şi talia  sunt crestate, iar fusta din talie  are o cădere largă formând astfel un triunghi vizual atât de caracteristic  acestui model de rochie. Este un model  foarte versatil. Poate fi  creat din  diverse țesături,  cu sau fără mâneci și cu o varietate de decolteurile.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo A

Modelul de rochie de gală este modelul cel mai  tradițional și mai  romantic. Aceasta model de rochie de mireasă accentuează formele, bustul, talia. Din  talie porneşte o  fustă mare și voluminoasă. Un astfel de model de rochie  este alegerea perfectă pentru o nuntă formală.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo baile o vestido de gala

Modelul de rochia de mireasă neoclasic se caracterizează printr- o talie scurtă, care se termină chiar sub bust. Fusta poate fi liniară sau  la fel de mare ca cea a unui rochiei în formă de A.  Pentru confecţionarea unei astfel de rochii se recomandă folosirea de materiale uşoare ca să cadă delicat pentru ca rochia să fie romantică.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo imperio

Un alt model model de rochie de mireasă interesant ce scoate în evidenţă bustul , talia, şoldurile. De la jumătatea coapsei sau genunchiului începe o fustă amplă lungă  până jos. Rochia tip sirenă este ideală,  atât pentru nunţi formale, cât și  pentru cele informale .

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo sirena (también conocido como corte español)

Modelul de rochie tip prinţesă este de asemenea unul la care apelează foarte des miresele. Este asemănător modelului în formă de A, deoarece au bustul şi talia montate şi o fustă amplă. O astfel de rochie se potriveşte tuturor tipurilor de siluetă.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo princesa

 Rochia de mireasă dreaptă este o rochie potrivită pentru mirese timide. Este o rochie senzuală ce a fost foarte populară în anii 50. Acest tip de rochie este astfel conceput pentru a îmbrăţişa trupul.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo columna

Astăzi un model foarte frumos preferat de mult mirese îndrăzneţe este cel fără mâneci ( fără bretele ) și cu spatele gol . Această rochie  sexy este ideală pentru nunţi cu stil , pe plajă,  casual,  semi -formale .

 Miresele care îşi doresc o rochie şi mai sexy, pot alege  modelul simplu, elegant şi foarte sexy inspirat din fustă. Acest model îşi are originea în rochiile de mătase, strâmte din materiale uşoare precum este mătasea care erau preferatele actriţelor din anii ’30 de la Hollywood.  Ele sunt însă preferate şi în prezent de celebrităţi la nunţile lor.

Tipos de silueta del vestido de novia: Silueta tipo enagua (slip dress)

Sursă foto: pinterest.com

roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *